Uw woning gemeubileerd verhuren

Uw woning gemeubileerd en/of tijdelijk verhuren aan expats? Dat kan met Stoit groep.

Stoit groep is een specialistische verhuurmakelaar in de markt van huurwoningen in het midden- en hoog segment. Wie zijn of haar woning wilt verhuren, kan bij ons terecht. Meld uw woning direct aan voor verhuur door op de button te klikken, of lees eerst de informatie op deze pagina.

 

Woning aanmelden

 

UW WONING VERHUREN

Wanneer u voor enkele jaren in het buitenland gaat wonen maar uw woning in Nederland niet wilt verkopen, of u een tweede huis bezit dat u wilt verhuren, kunt u erop vertrouwen dat Stoit Groep ervoor zorgt dat de verhuur zonder zorgen verloopt.

Inhoudsopgave
Klik om direct naar een hoofdstuk te gaan:

 

WAT VOOR TYPE WONINGEN ZIJN GESCHIKT VOOR VERHUUR?

Wij hanteren hoge kwaliteitsnormen en verhuren voornamelijk woningen in het midden en hoog segment. U kunt uw woning zowel volledig gemeubileerd als enkel gestoffeerd verhuren. Het belangrijkste is dat de woning geschikt is voor onze doelgroep. De meeste van onze huurders zijn expats die tijdelijk werkzaam zijn bij een multinational in Nederland. De locatie en de staat van de woning spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een woning.

Mensen die via de Stoit Groep willen gaan huren, moeten zich kunnen legitimeren. Daarnaast moeten ze voldoende financiële draagkracht hebben om de maandelijkse huur te kunnen voldoen. Daarvoor vragen wij inzage in een arbeidsovereenkomst. Bij twijfel doen we een kredietcheck en vragen we naar referenties van voormalige verhuurders.

Als de woning door een bedrijf wordt gehuurd, vragen wij een uittreksel van de Kamer van Koophandel dat niet ouder is dan 6 maanden. In dit geval moet de huurovereenkomst worden ondertekend door een tekenbevoegd persoon.

 

UW WONING GEMEUBILEERD VERHUREN

Uw appartement of huis gemeubileerd verhuren kan gemakkelijk via Stoit Groep. Stoit Groep heeft al jaren ervaring met het huren en verhuren van gemeubileerde woningen. Onze ervaring heeft ons niet alleen een goede reputatie en hoge bekendheid opgeleverd, maar is ook de reden dat we tevreden klanten hebben. We vinden snel woningen voor huurders en snel huurders voor mensen die hun woning willen verhuren. Om het kort te zeggen: we brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Wilt u uw woning gemeubileerd verhuren? Vul direct het formulier op deze webpagina in. Gemeubileerd verhuren is zeer populair. Steeds meer mensen verhuren hun appartement, woonhuis of villa inclusief het meubilair. Huurders maken er dankbaar gebruik van, vooral expats. Deze hoogopgeleide buitenlandse werknemers zoeken vaak voor korte tijd een woning in Nederland. Omdat ze slechts tijdelijk in Nederland blijven, is het erg voordelig om meubilair met de woning mee te huren in plaats van nieuwe meubels te kopen.

 

SNEL GEMEUBILEERD VERHUREN

U kunt op het formulier op de website invullen of u gemeubileerd of gestoffeerd wilt verhuren. We nemen snel contact met u op nadat u het formulier heeft ingevuld en bespreken dan telefonisch of in een persoonlijk gesprek met u wat we voor u kunnen doen.

 

Naar het formulier 

 

VERHUREN AAN EXPATS

Uw woning verhuren aan expats?

Stoit Groep brengt uw woning bij meer dan 150.000expats onder de aandacht. Door gebruik temaken van het grote netwerk van Stoit groep profiteert u mee en vergroot u de kans op snelle verhuur aan expats.

Expats, ook wel kenniswerkers genoemd zijn de internationale medewerkers die tijdelijk voor één van de grote bedrijven gaan werken en hier ook moeten wonen.
Het verhuren van een woning kent vele valkuilen. De Stoit Groep is specialist als het gaat om het verhuren van uw huis. Wij kunnen u adviseren op het gebied van; wetgeving, verantwoordelijkheden, overeenkomsten, onderhoud, servicekosten, contractopmaak, waarborg, opleveringsrapporten fotografie aanbiedingstekst, marketing, en inventaris van uw woning.

Expats hebben hun eigen specifieke woonwensen. Succesvol verhuren aan expats vraagt extra aandacht over de hele linie. Vraag vrijblijvend advies of uw woning geschikt is (te maken) voor verhuur aan expats.

 

GEMEUBILEERD VERHUREN AAN EXPATS

Volledig ingerichte appartementen en woningen zijn zeer geschikt voor de verhuur aan expats. U kunt het appartement of huis inrichten als een luxe vakantie woning. Het uitgangspunt is dat de expat die tijdelijk in Nederland werkt en woont enkel een koffer met kleren en een laptoptas bij zich heeft. Een complete inventaris dient aanwezig te zijn.

 

GESTOFFEERD VERHUREN AAN EXPATS

Expats die voor een langere periode in Nederland komen werken en wonen kiezen ervoor om hun eigen meubilair te verschepen. Zij huren hier een gestoffeerd huis wat inhoud dat er gordijnen en verlichting aanwezig is. Tevens is er vloerbekleding (hout, laminaat, tegel, etc.) en is er verlichting aanwezig. Deze verhuur van woningen is ideaal omdat de expat vanaf dag 1 ka inhuizen en kan starten met wonen.

 

TIJDELIJK UW WONING VERHUREN

Wilt u een woning tijdelijk verhuren? Het is vaak lastig om zelf snel een geschikte tijdelijke huurder te vinden voor een woning. Op de website van Stoit Groep kijken dagelijks honderden mensen die op zoek naar een woning voor tijdelijke huur. Door uw huis of appartement op onze site te plaatsen, vindt u binnen de kortste keren een geschikte huurder.

Onze website is meertalig en dat is niet toevallig. Veel van de mensen die via ons een woning huren, zijn expats. Zij werken in Nederland, vaak bij multinationals, en komen van over de hele wereld. Veel expats werken in Nederland aan een specifiek project. Op het moment dat hun project afloopt, gaan ze in een ander land werken. Het is daarom dat ze tijdelijk een appartement willen huren. Wij voorzien in die behoefte.

 

TIJDELIJK GEMEUBILEERD VERHUREN

Wilt u gestoffeerd verhuren, of gemeubileerd? Beide opties zijn bij Stoit Groep mogelijk. Of u nu een appartement, middensegment huis of villa tijdelijk wilt verhuren, via Stoit Groep vindt u snel een huurder.

U kunt het formulier hier op de website invullen om uw woning tijdelijk te verhuren. Als u het tijdelijk verhuren formulier invult, neemt Stoit Groep contact met u op om de nodige praktische zaken te regelen. Daarna is het snel geregeld. Stoit Groep helpt u graag verder.

 

Ik meld mijn woning aan

 

8 TIPS VOOR GEMEUBILEERD VERHUREN

Uw woning, huis of appartement gemeubileerd verhuren?
 
Er is bij belegger en verhuurder niet altijd duidelijk waarom een ander appartement wel goed gemeubileerd verhuurd wordt en het eigen appartement al te lang leeg staat. Hieronder enkele tips.
  1. Update de inrichting regelmatig. Als uw voor gemeubileerde verhuur beschikbare appartement of huis er uit nog ziet als de huiskamer van de jaren 80 TV serie "zeg eens aaa" is de kans op verhuur laag. Zorg voor een up to date inrichting
  2. Richt het appartement in als een comfortabele hotelkamer, maar groter. De huurders verblijven vaker in de hotels en zijn deze kwaliteit gewend. Als uw gemeubileerd appartement of huis op dit niveau van inrichting is afgestemd, zal het sneller verhuurd zijn en verkleint u het risico van leegstand.
  3. Verplaats u in de doelgroep. De grootste groep huurders voor gemeubileerde huur zijn de grote bedrijven en medewerkers van de internationale bedrijven. Vaak zijn deze huurders alleen of met hun partner tijdelijk in Nederland voor hun werk. Naar 2 en 3 kamer appartementen is de meeste vraag. Jonge gezinnen kiezen vaker voor een goed ingericht huis met een tuin.
  4. Kies de juiste locatie. De huurder is internationaal en huurt bij voorkeur op korte afstand van het centrum.
  5. U woning is courant indien locatie, kwaliteit en prijs in balans zijn. Investeer in kwaliteit en stel zo nodig uw vraagprijs bij om de kans op verhuur te vergroten. Op onze site zijn er legio goede voorbeelden van goed gemeubileerde appartementen.
  6. Maak het de huurder gemakkelijk. De kans op huurverlenging is groot als uw huurder na aankomst in een goed doordacht, compleet en van alle gemakken voorzien gemeubileerd appartement aankomt. Internet, internationale TV zenders, flatscreen TV,
  7. Zorg voor een huismap. De huismap is een ordner met alle info over het wonen in het gemeubileerde appartement/huis. Met een Engelse welkoms brief, met de do's en dont's over vuilnis, fietsen stallen, onderhoud appartement,... etc. Tevens kunt u info toevoegen waar wat te doen is in de omgeving.
  8. Online marketing. Stoit Groep plaatst uw woning op haar goed bezochte website en plaatst het door naar 15 internationale en nationale sites voor een groot bereik. Zo zal uw gemeubileerde woning bij een grote doelgroep onder de aandacht komen.